Homeopathiezorg in het kort

 

Heb je regelmatig last van lichamelijke of emotionele klachten?

 

Biedt de reguliere geneeskunde je niet de oplossing die je wenst?

 

Wil je je meer verdiepen in natuurgeneeskundige behandelmethodes?

 

 

Mijn naam is Gerard Hommema en naast mijn werk als medisch-farmaceutisch analist in een groot ziekenhuis heb ik een eigen praktijk voor Homeopathie. Na mijn opleiding tot Klassiek Homeopaat ben ik me verder gaan verdiepen in aanvullende behandelmethodes, omdat ik geloof dat de ideale balans van lichaam en geest de basis is van een goede gezondheid. Integratieve geneeskunde maakt dit mogelijk. Mijn behandelingen staan op zichzelf, maar kunnen ook aanvullend werkzaam zijn naast de behandeling door huisarts of specialist. 

De basis van elke behandeling is de Klassieke Homeopathie. Daaromheen gebruik ik voetreflexologie, magnetiseren, kinesiologie en/of Bach bloesemremedie om je energie en weerstand te versterken. Al deze behandelmethodes zijn gebaseerd op duizenden jaren kennis en ervaring door volkeren over de hele wereld. Puur natuur, zonder gifstoffen en geen vervelende bijwerkingen.

 

Het behandelingstraject start met een gesprek, waarbij we samen vaststellen wat jou op dat moment het meest belemmert. Dit vormt het uitgangspunt van waaruit ik tot de keuze van een homeopathisch middel kom. Daarnaast overleg ik met jou de mogelijkheden voor aanvullende behandelingen. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt, we werken samen aan een behandeling waar jij je prettig bij voelt.

 

 

Goed om te weten: een aantal zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de behandelingen deels of geheel als je een aanvullende verzekering hebt.
Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten (NVKH lidnummer 01-567) en aangesloten bij de RBCZ, licentienummer 170191B
KvK 01158589
AGB-code 90003754/90024878