Links en samenwerkingspartners

 

 

 

lange-banner-stenen

logo voor nieuwsbrief

lange-banner-stenen

 

VJG_Logo-600x500

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte aan organisaties, bedrijven en initiatieven vanuit een gedeelde doelstelling: het leveren van een waardevolle bijdrage aan het welzijn en/of gezond zijn van mens en omgeving.

Daarbij is het leidende motto: supporting people to make positive changes

lange-banner-stenen

 

nvkhlogo

De NVKH is een vereniging van professionele homeopaten. De bij de NVKH aangesloten homeopaten hebben een beroepsopleiding klassieke homeopathie gevolgd van 5 tot 6 jaar en stellen hoge kwaliteitseisen aan zichzelf. De kwaliteitszorg behelst zowel de opleiding en nascholing, als de beroepsethiek en de praktijkvoering. Verder is het zo dat patiënten van bij de NVKH aangesloten homeopaten, mocht dat een keer nodig zijn, kunnen rekenen op een onafhankelijke klachten- en tuchtrechtprocedure. Vanzelfsprekend ben ik aangesloten bij de NVKH.

lange-banner-stenen