Visie op Genezing volgens de Natuurwetten

Het logo van Homeopathiezorg is gebaseerd op het medicijnwiel van de Noord-Amerikaanse Indianen. Het medicijnwiel staat voor kracht, beweging en verandering. Na de lente komt de zomer, na herfst de winter en vervolgens weer het voorjaar. Zo geeft het wiel richting als kompas.

Je leven gaat rond in dezelfde cirkel. Je hebt wensen en dromen, je start om ze waar te maken en vervolgens komen ze tot bloei zodat je de vruchten ervan kunt plukken. Van hieruit overdenk je je volgende stap. De cirkel begint weer opnieuw, maar wel met de kennis en ervaring die je hebt opgedaan uit de vorige cyclus.

Hapert deze cyclus door ziekte of andere hobbels in je leven, dan kun je gebruik maken van een natuurlijk ondersteunend medicijn om deze te overkomen. Het wiel geeft je verbinding met de natuur: met de mineralen, planten en dieren om je heen. Dit zijn de grondstoffen van waaruit homeopathische medicijnen gemaakt worden.

De medicijnen staan, net als de Indiaanse wijsheid, voor krachtige helende kennis en energie, die zorgen voor evenwicht op lichamelijk en emotioneel niveau. Dat is Genezen volgens de Natuurwetten.

medicijnwiel-grottekening-indianen